domingo, 7 de febrero de 2010

CARTERA 3 CANTERA 0 [RMD 3 – ESP 0]


Res es pot fer quan la cartera del rival es plena, com sempre, les figures han fet el seu espectacle, van agafar freds als nostres jugadors que van veure com a espectadors de luxe, com la pilota entrava a la nostra porteria sense que Kameni no pogués fer res.

Tot i el resultat, els nostres jugadors (la majoria d’ells recent arribats de les categories inferiors) no es van arronsar i van provar de trobar la porteria de Casillas que les esperava i parava totes, al menys les que anaven entre els tres pals, ja que el que no podem negar es que ho van intentar per tots els angles.

La veritat es que aquest resultat es la resposta a jugar amb el cor i no pas amb el cap. Pel que fa als canvis, hagués estat millor que Marqués i Ben Sahar sortissin a l’inici de la segona part. Tant mateix, la nostra cantera ha lluitat molt però s’ha notat l’ inexperiència d’un David que s’enfronta per primer cop contra un Goliat. De ben segur que amb la lliçó millor aprenguda, la temporada vinent serà altra historia, ja que aleshores tindran un rodatge fet.

Segurament ahir vam tenir al nostre malograt capità Dani Jarque present, ja que Nico Pareja va poder evitar totes les ocasions de gol que van tenir els Pellegrini’s Boys, i la resta de gols van venir amb ell mig lesionat i quan va haver de ser canviat. Haver de fer d’ell mateix i d’en Dani deu ser molt esgotador.

Es van notar les absències mes importants Moisés Hurtado o Forlin, que son els qui podien treure-hi pressió al nostre Nico.

Bé esperem que el «Poche» tingui a tota l’artilleria defensiva completa de cara al enfrontament en el nostre estadi contra el depor.

ENDAVANT ESPANYOL!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario