jueves, 4 de marzo de 2010

QUAN LA PREMSA CULER NO TE RES A FER O A DIR...... MATA MOSQUES AMB BALES DE CANYÓ.

De vegades, sembla millor que la premsa no parli de nosaltres, per dir bestieses, mes val que omplin les dos inútils pagines que ens dediquen, amb anuncis sense interès.

No se, si a la resta de companys pericos que hi ha per tot el mon, els passa el mateix que a mi, m’explico; cada dia, mes i any que passa me’n alegro de que existeixi el Diari BiB, o sigui, el nostre diari sobre la verdadera actualitat del nostre club, fet per persones que estimen nostre club i s’informen bé de tot abans de donar les noticies del nostre club.

Es cert que es mes 50 cts. mes car que l’$port o El mundo deportivo, però almenys, l’ informació es mes amplia i amb mes qualitat i veracitat.

Es un diari on ningú s’inventa res i tothom participa, l’únic que li manca per captar mes lectors es, de tant en tant regalar algú objecte al·lusiu al nostre club, encara que sigui reunint cupons i pagant la meitat del preu.

Tot plegat es l’introduciò a una noticia que no ha fet mes que deixar-me indignat en tots els sentits: Si es veritat, l’ indignació seria per la poca vergonya que tindrien els directius del nostre club en fer aquesta barbaritat. Per altre banda, si es mentida, l’ indignació es converteix en emprenyament, per difamar mentides sobre el nostre club i un tema tan delicat com els fixatges o descarts del nostre club i una suposada pressa per vendre que avui dia no tenim.

Això es el que jo assenyalo quan dic que la premsa culer dispara amb bales de canyó que us sembla a vosaltres???

No hay comentarios:

Publicar un comentario